Teahibrizi


Ingrid Bergman

Flori involte (35-40 de petale), mari culoarea petalelor rosu inchis.
Flori usor parfumate.
Tufa de vigoare mijlocie, 40-60 cm, cu ramuri erecte.
Rezistenta buna la boli.

Red Berlin

Culoare: Rosu deschis
Diametru: 10 – 13 cm
Petale: aproximativ 40
Frunze: verde inchis, lucioase.
Rezistent la boli.
Inaltime: 90 – 120 cm
Rezista pana la 15 zile dupa recoltare

Versilia

Trandafirul Versilia face parte din categoria trandafirilor teahibrzi.
Tufe de vigoare mijlocie, 40 / 70 cm, cu ramuri erecte si ghimpi putini.
Frunze dese si verzi-inchis, semilucioase.
Florile mari, involte (35 petale), boboci zvelti care apar solitar sau grupate pe tije lungi, se deschid elegant, cu petale galben-crem uneori portocalii si parfum slab.Florile rezista bine in vaza, timp de 10-12 zile.
Se recomanda pentru producerea de flori taiate in camp si spatii protejate reci.Sunt rezistenti la ger si seceta.

Vivaldi

Holsteinperle

Butasii de trandafiri Holsteinperle sunt niste tufe riguroase ce cresc pana la 50-90 cm, cu ramuri erecte si cu multi ghimpi. Florile sunt mari involte, apar mai mult solitare, petale rosii-corai, lipsite de parfum si rezistente la ploi. Se preteaza mai ales pentru producerea de flori taiate, pentru profesionisti

Printesa farah

Este un soi viguros 50-110 cm,cu o crestere erecta, ramuri groase cu multi ghimpi. Frunzele sunt mari, pieloase, lucioase de culoare verde. Florile sunt involte peste 40 de petale, boboci alungiti ce se deschid perfect, petalele sunt alb verzui cu marginile rosii, lipsite de parfum.

Monika

Tufe de mare vigoare 90-45 cm, cu ramuri erecte, rosiatice si ghimpi putini. Frunzele sunt de culoare verde inchis, pieloase si lucioase. Florile mijlocii stau solitare pe tije, involte 25 de petale, bobocii sunt alungiti, cilindrici. Petalele sunt de culoare rosu cupru, cu baza galbena si slab parfumate. Inflorire abundenta toata vara si toamna. Este un soi deosebit de valoros pentru cultura de flori taiate in camp, asigura productii ridicate.

Aida

Double delight

Trandafirii Double Delight fac parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Acest trandafir are o floare dubla, de vigoare mare. Parfumul trandafirilor Double Delight este unul intens, cu o inflorire repetata.Tufe de vigoare mijlocie, 70/40 cm, cu ramuri erecte, usor geniculate si ghimpi mici, frunze mijlocii, verzi-deschis si lucioase.Florile involte (30-35 petale), bobocii in forma de urna cu petale albe-crem la baza si rosii-deschis spre varf, deosebit de atractive

Mr. Lincoln

Butasi trandafiri teahibrid, Mr. Lincoln este un soi cu flori mari de culoare rosu intens cu petele de o textura deosebita, catifelate. Numarul de petale variaza intre 30-35. Mirosul intens poate fi simtit si de la 3 metri. Tulpina este inalta ceea ce il face soiul perfect pentru florile taiate ce rezista zile in sir in vaza cu flori!

Landora

Este cel mai popular soi in Europa. Florile raman atractive pe toata durata infloririi pastrand nuanta galben stralucitoare si o sugestie de auriu intre petale. Fixate pe ramuri drepte, viguroase, florile rezista excelent dupa taiere, in vase cu apa. Landora este un trandafir frumos si deosebit de sanatos si riguros numarandu-se printre soiurile care necesita putina atentie.

Alinka

Kerio

Schwarz Madonna

Passion

Sissi

Vanilla